Cauta:
in

Centrul de Sanatate Sante Vero

Categorii: Masaj
Adresa: Str. Iosif Albu, nr. 58, et. 2 (in imediata apropiere a complexului de la Sectia de Politie 13 – piata 1 Decembrie, la intersectia dintre str. Postavarului si Bd. 1 Decembrie 1918), Bucuresti, Titan, Sector 3
Telefon: 0724-064.272
Web: http://www.santevero.ro/

Descriere

Despre noi...

Centrul de Sanatate Sante Vero a luat nastere din dorinta de a fi impreuna cu voi pentru sanatate prin mijloace pana nu demult cunoscute si anume, masajul.

Ne-am propus sa oferim servicii de caliatate prin intermediul terapeutilor nostri specializati in tehnica masajului, membrii ai Asociatiei Maseurilor Profesionisti din Romania.

Arta masajului si a kinetoterapiei este cunoscuta inca din stravechi timpuri, avand ca ornament Speranta si Dragostea urmarind sa-i scoata din seara infrangerii pe omenii atinsi de nenoroc si suferinta, redandu-le descatusearea din suferinta si bucuria miscarii. Masajul si kinetoterapia sunt cunoscute ca metode foarte vechi de vindecare, referiri la ele exista in texte vechi de peste 4000 de ani. “ Parintele medicinei “ cum a fost numit Hipocrate scria in sec. 4 i. Hr. ca “ medicul trebuie sa cunoasca mai multe lucruri, in special sa stie sa faca frectie “.

In prezent terapia prin masaj presupune aplicarea unor tehnici asupra structurii musculare si tesuturilor moi ale corpului, tehnici de constrangere, de producere a unor vibratii, leganare, frictionare, framantare si presare. Toate aceste tehnici sunt folosite in beneficiul sistemului muscular si osos, al celui limfatic si circulator, precum si al sistemului nervos sau al altor sisteme din organism.

Cunoasterea efectelor fiziologice ale masajului fac posibila o mai buna intelegere a beneficiilor asupra sanatatii si starii de bine a mintii si corpului. Studiile si cercetarile intreprinse in ultimii ani in domeniul medicinei au relansat idea potrivit careia valorile masajului si kinetoterapiei au un rol din ce in ce mai important in viata cotidiana subliniind faptul ca oamenii actioneaza asupra suferintelor in functie de cunostintele de specialitate. Prin Centrul de Sanatate Sante Vero vrem sa facem cunoscute toate acele tehnici din stravechi timpuri pentru a va alunga suferita si durerea.

Pentru a va oferi o viata mai usoara si mai frumoasa echipa de profesionisti specializati in arta masajului si kinetoterapiei este alaturi de dumneavoastra pentru a pune in practica cunostintele acumulate asiduu si pentru a scrie mai de parte o frumoasa istorie cea a vindecarii trupului.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii