Cauta:
in

Centru Medical Audio-Optica - Ludescu

Categorii: Cabinete ORL, Cabinete oftalmologie
Adresa: Str. Stoica Ludescu nr.12, Bucuresti, Sector 1
Telefon: 021.305.72.51
Fax: 021/305.72.54
Web: http://www.audio-optica.ro

Descriere

Audio-optica este o companie specializata in domeniul audiologiei, protezarii auditive, opticii si comercializarii de echipamente medicale specifice.

Astazi, Audio-optica este singura companie din Romania ce ofera pacientilor un sistem integrat de servicii de sanatate pentru auz, utilizand tehnologii de varf si rezultate ale cercetarilor proprii.

Intr-o singura Clinica, intr-un singur loc, Audio-optica solutioneaza, vindeca orice afectiune in legatura cu urechea de la banala otita si pana la Surditate, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Astfel acest sistem cuprinde un pachet cu toate serviciile, testele, si analizele necesare diagnosticarii, precum si toate serviciile aferente procesului de abilitare si/sau reabilitare auditiv-verbala ulterioare tratamentului si/sau protezarii.

CENTRUL MEDICAL PENTRU ADULTI

Divizia Auz:
- Aparate auditive,
- Testare auz,
- consultatii si investigatii ORL

Divizia Vaz:
- Optica medicala (ochelari, lentile, accesorii)
- consultatii si investigatii Oftalmologie

CLINICA DE COPII AUDIO-OPTICA

Divizia Auz:
- Aparate auditive,
- Teste de auz speciale pentru copiilor,
- Implant Cohlear,
- Logopedie,
- Psihologie Infantila,
- consultatii si investigatii ORL,

Divizia Vaz:
- Optica Medicala (ochelari special pentru copii, acesorii)
- teste de vaz speciale pentru copii
- consultatii si investigatii Oftalmologie

Pareri (1)

  • confidential / Vineri, 12 Decembrie 2014, ora 06:21

    Doua joburi part-time foarte sigure si ofertante 1. Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Pentru inceput se fac CURSURI GRATUIE prin mail! Cursurile tin 12 Zile ( un curs pe zi). Se asigura contract legal. Castigurile sunt garantate! Peste 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Lucrati din confortul casei Dumneavoastra. detalii, dupa ce trimiteti textul obigatoriu"Info CG" la adresa de email: florp2560@yahoo.ro (Timp le lucru 20-30 minute zilnic) 2. AFACERE GERMANA GRATUITA – USOARA SI SIGURA PENTRU UN VENIT SUPLIMENTAR fara investitii. 2 -35 euro pe zi! Mai multe detalii despre aceasta afacere si inscriere va stau la dispozitie la adresa de mail: florp2560@yahoo.ro cu textul obligatoriu //AGW Info//. (Timp de lucru 5-10 minute zilnic)

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii