Cauta:
in

Cellini

Descriere

Succesul bijuteriilor Furrer Jacot, fie ca vorbim de inele, verighete sau inele de logodna, de care s-a bucurat compania a fost determinat de filosofia simpla dominata de trei principii: spiritul personal imprimat fiecarei bijuterii, satisfacerea clientului, "Calitatea Elvetiana" a produselor, dar mai ales de echipa de bijutieri experimentati si talentati care imbina experienta, tehnici inovative, traditia si tehnologia de varf obtinand spectaculosul.

Desi nu sunt considerate simple cadouri, orice inel Furrer Jacot este o bijuterie aleasa demna de a fi pe lista oricarei femei care isi doreste un cadou perfect.

Un inel de logodna cu diamant este o bijuterie desosebita, un cadou pretios potrivit unei ocazii speciale.

Adauga o noua semnificatie cadourilor de sarbatori si alege-i persoanei iubite un inel din gama de inele de logodna din aur cu diamant sau o verigheta din zecile de modele de verighete Furrer Jacot.

Din anul 1999 Furrer-Jacot a ales reteaua magazinelor Cellini pentru a-si distribui in Romania gama de verighete si inele de logodna din aur cu pietre pretioase sau diamante.

Cand sunteti in cautarea unei verighete sau a unui inel de logodna vizitati unul din magazinele CELLINI unde un specialist va va sta la dispozitie cu sfaturi pentru a face cea mai buna alegere. Un set de verighete FURRER Jacot ofera distinctie prin aspectul sau foarte elegant.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii