Cauta:
in

Casa Dragonului

Categorii: Restaurante chinezesti
Adresa: Calea Dudesti Nr.198, Bucuresti, Vitan, Sector 3
Telefon: 021-320.26.66 / 0761.929.019
Web: http://www.casa-dragonului.ro/

Descriere

Bine ati venit in CASA DRAGONULUI, restaurant chinezesc din Bucuresti, situat in sectorul 3, zona Dristor, pe Calea Dudesti in apropiere de intersectia cu Mihai Bravu; un restaurant select ce va ofera un cadru prietenos, dar elegant la parter si intim, primitor la etaj, cu separeuri alese si mese rotunde.

Muzica de fundal, traditional chinezeasca va imbie sa va lasati simturile puse la incercare de savoarea bucatelor pregatite de excelentul nostru bucatar adus special tocmai din indepartata China pentru a face deliciul dumneavoastra.

Personalul a fost atent selectionat pentru a face fata celor mai exigente cerinte.

Oferim posibilitatea organizarii de petreceri private, de mese festive, nunti, botezuri, la cerere chiar si cu meniu romanesc oferit in sistem de catering prin firme colaboratoare.

Programul nostru incepe zilnic la orele 12 si se incheie cand clientii nostri reusesc cu greu sa se desparta de rafinametul ambiental, fiind pe deplin satisfacuti.

Oferim de asemenea servicii de catering pentru diverse evenimente, dar si livrari zilnice pentru toti cei ce simt nevoia sa-si imbunatateasca ziua prin degustarea unor mancaruri asiatice de-o savoare rar intalnita.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii