Cauta:
in

Canigi Impex

Categorii: Magazine genti si posete
Adresa: Str Cluj, Nr. 51, Bucuresti, Grivita, Sector 1
Telefon: 021/2240336
Web: http://www.bizoo.ro/firma/canigi

Descriere

Canigi Impex S.R.L din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Cu o echipa de 9 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de articole de marochinarie si articole promotionale din piele naturala (posete, portofele, curele, articole tehnice - centuri paza, accesorii, mape, serviete, meniuri), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Canigi Impex S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Canigi Impex S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii