Cauta:
in

Candrani Shoes

Categorii: Magazine incaltaminte
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 0728270271

Descriere

Povestea CANDRANI, a inceput in urma 25 de ani, atunci cand ideea unui produs romanesc, diferit, de o calitate exceptionala a aparut in mintile noastre . Am inceput aceasta calatorie catre produsul perfect, pantoful perfect, gandindu-ne prioritar la materialele ce vor fi folosite in realizarea acestora.

De la inceput si pana in prezent, noi am fost si suntem o firma integrata, ce produce incaltaminte, dar si pielea finita din care este realizata aceasta. Neavand astfel nici o limita in ceea ce inseamna materia prima, dar reusind sa tinem si pretul sub control.
Mergand mai departe, nu am neglijat nici aspectul produselor noastre, pentru asta am decis colaboararea cu un Designer Italian ce vine cu idei inovative si cu un design unic.
Totusi tinand cont ca intre materia prima de exceptie si design trebuie sa existe o sinergie, controlul productiei este realizat de catre un specialist italian avand 30 de ani experienta in acest domeniu.

Reusim astfel sa combinam cu succes proprietatile ce alcatuiesc toate produsele noastre.

Povestea Candrani continua in fiecare zi, in fiecare zi scriem o alta pagina , cream un model nou, combinam idei, cream valoareā€¦

Candrani- incalta calitatea!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii