Cauta:
in

Cabinetul de avocatura "Toader si Asociatii"

Categorii: Cabinete de avocatura
Adresa: Str. C-tin Aricescu, nr. 32, Bucuresti, Floreasca, Sector 1
Telefon: +4.021.233.87.37
Fax: +4.021.233.87.37

Descriere

Informatii generale:
Nu va pierdeti nervii si timpul cu problemele juridice care au aparut in viata dvs. Pentru asta va stam noi la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati! Societatea noastra "Toader si Asociatii" ofera servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie (judecatorie pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie), oferim asistenta juridica, consultanta, negocieri in domeniul dreptului civil, comercial, afaceri, international, va asistam in procese de divort, retrocedari, revendicari, mostenire, incredintare minori, pensie alimentara, evacuari, executari silite si recuperare debite . De asemenea ne-am implicat activ in domeniul conceperii si consilierii in exercitarea contractelor civile (Vanzare-cumparare, Donatii, Testamente, Antrepriza), cat si a contractelor comerciale.

Experienta:
Experienta avocatiilor din Societatea noastra este vasta: Avem atat avocati cu o experienta de 30 de ani de avocatura cat si avocati tineri specializati in diverse domenii: absolventi al masterului Dreptul Afacerilor

Studii:
Nivelul nostru profesional cuprinde mai multe domenii, intrucat Societatea este formata din avocati atat, avocati ce au o experienta de 30 de ani (ceea ce inseamna dreptul de a reprezenta clientul pana la cea mai inalta treapta de jurisdictie), cat si avocati tineri, specializati in diverse domenii (absolventi de masterul Afacerilor)

Servicii:
Administrare judiciara, reorganizare si insolventa Drept administrativ si fiscal Drept civil Drept comercial Drept comunitar Drept international Drept penal Dreptul familiei Dreptul muncii Dreptul proprietatii intelectuale Executare silita Expertiza judiciara si extrajudiciara Infiintari firme Legea asigurarilor Protectia consumatorului

Alte servicii:
De asemenea nu este nevoie pentru multe acte sa va duceti la notariat. Avand stampila de atestare noi avem si acest drept: de a va atesta actele dvs.!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii