Cauta:
in

Cabinet Stomatologic Irastom

Categorii: Cabinete stomatologice (medicina dentara)
Adresa: Bd. Alexandru Obregia, Nr. 19, Bl. M6, Parter., Bucuresti, Berceni, Sector 4
Telefon: 021-683.00.76 ; 0722.174.067
Web: http://dintisanatosi.ro

Descriere

Aici, la cabinetul stomatologic Irastom, punem pacientul inainte de toate. Indiferent de problemele cu care va confruntati, specialistii nostri sunt mereu alaturi de dumneavoastra pentru a va alina durerile si a va acorda tratamentul necesar.

Echipa IRASTOM este un colectiv de medici stomatologi tineri, pasionati si dedicati meseriei pe care au ales-o, aflati intr-o continua formare si perfectionare. Noi tinem mereu pasul cu noutatile in domeniu, cu noile tipuri de tratament si ultimele tehnologii utilizate in lume. De aceea, medicii nostri participa frecvent la congrese, seminarii, simpozioane si cursuri de specializare in tara si peste hotare.

Ambientul in care ne primim pacientii este unul linistitor, relaxant, special conceput pentru a-i intampina pe cei care sufera de asa numita “frica de dentist” datorata traumelor din copilarie si nu numai, demonstrand ca medicina a evoluat mult in ultimii ani, tratamentele actuale fiind netraumatice si lipsite de durere!

In ceea ce priveste siguranta dvs, lucram la cele mai inalte standarde de igiena si sterilizare.

Stim ca timpul este pretios, de aceea oferim flexibilitate in programarea orelor de tratament, in functie de programul pacientilor.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii