Cauta:
in

Cabinet psiholog-psihoterapeut Alina Alexandrescu

Categorii: Cabinete psihologie
Adresa: Str. George Enescu nr. 34, sector 1, București, 010303, Bucuresti, Romana, Centru, Sector 1
Telefon: 0770356834
Web: http://psihoterapiasinelui.ro

Descriere

psiholog-psihoterapeut integrativ, Membru al Colegiului Psihologilor din România. Te aștept în cabinetul meu unde, împreună, vom căuta metode prin care vei deveni mai conștient de propriile tale resurse și de puterea pe care o poți avea în momentul în care ești tu însuți.

Te aștept la terapie dacă te confrunți cu urmatoarele:
- ai dificultăți în relația de cuplu;
- suferi de anxietate, îngrijorare, atacuri de panică, stres;
- ai o încredere în sine redusă;
- gestionezi cu dificultate furia;
- ai probleme existențiale;
- ai nevoie de orientare vocațională;
- ai dificultăți în luarea deciziilor;
- ai probleme de somn;
- ai nevoie de relaxare;
- ai probleme de comunicare;
- dorești să te dezvolți pe plan personal/profesional;

Iubesc ceea ce fac și în fiecare zi îmi practic meseria cu entuziasm și bucurie. Sunt o persoană empatică, un bun ascultător iar în cabinetul meu am creat un spațiu discret unde iți va fi usor sa imi transmiți ceea ce te apasă. Consider că este o onoare și un privilegiu să joc un rol în poveștile oamenilor, să îi ajut să își schimbe viața.

Cel mai important element în succesul terapiei/consilierii îl constituie relația terapeutică fundamentată pe respect, încredere, confidenţialitate, acceptare, căldură și autenticitate. Abordarea mea este integrativă, bazată pe importanța relațională, iar în cadrul ședințelor folosesc metode și tehnici personalizate pentru fiecare în parte deoarece știu că fiecare persoană este unică, are propria sa personalitate și propria sa poveste de viață.

Cabinetul meu este situat în zona Piața Romană, în spatele McDonald's Piața Romană, aprox. 180m de Metrou Piața Romană. Ședința durează 50 de minute si costă 120 lei. În cazul în care nu ești dispus să ajungi la cabinet se pot asigura și ședințe online, prin Skype.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii