Cauta:
in

Cabinet Individual de Psihologie Fulau Elena-Cristina

Categorii: Cabinete psihologie
Adresa: Calea Rahovei, nr. 266-268, Corp 38, etaj 1, camera 01. Sector 5 Bucuresti Cod Postal: 050912 Romania, Bucuresti, Rahova, Sector 5
Telefon: +40 721809132
Web: http://www.psihotonic.ro

Descriere

Cabinetul de psihologie clinica si psihoterapie se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa se dezvolte, sa creasca din punct de vedere psihologic, celor care inteleg ca trebuie, la un moment dat, sa faca unele schimbari in modul de a privi lumea sau in comportamentul propriu, pentru a le fi mai bine si, in egala masura, celor dispusi sa depuna un oarecare efort pentru a obtine schimbarea mult dorita. Totodata, interventia de tip psihologic poate fi utila oricarei persoane care doreste sa-si rezolve anumite probleme legate de familie si cuplu sau alte tipuri de dificultati ce pot purta nume ca: anxietate, atac de panica, depresie, timiditate, agorafobie, claustrofobie, singuratate, dezinteres , nehotarare, insomnie, confuzie, situatii de criza - in general cam tot ce tine de suflet.

De asemenea, psihoterapia se adreseaza acelora care trec printr-o perioada dificila de viata, au un disconfort sau o nemultumire si sunt deschisi la a explora impreuna cu psihoterapeutul, sunt dispusi sa se confrunte cu acele dificultati,cu vulnerabilitatile proprii sau cu situatiile de impas existential aparute in viata lor. Impreuna cu terapeutul, veti putea afla raspunsuri la intrebarile care va framanta si veti gasi propriile solutii la problemele apasatoare.

Cu totii ne confruntam cu probleme diverse, insa am invatat ca limitele ni le impunem singuri si ca nimic nu este imposibil, atata timp cat suntem capabili sa ne folosim propriile resurse, de care fiecare dintre noi dispunem; trebuie doar sa le accesam si sa invatam sa le utilizam adecvat. Daca ati decis ca aveti nevoie de ajutor specializat, probabil ca sunteti deja prea prins in dificultatea pe care o aveti si ca ati pierdut contactul cu propriile resurse. Psihoterapeutul este cel care va insoteste in tot acest travaliu al descoperirii/redescoperirii de Sine; el este acea calauza care va sta alaturi si va ajuta sa va redescoperiti Eul autentic si propriile resurse interioare, pe care apoi sa le puteti folosi adecvat.

Personal, consider ca fiecare om este expertul propriei vieti, in sensul ca stie cel mai bine ce i se potriveste, iar terapeutul este cel care va asista in demersul regasirii de sine, de a afla propriile raspunsuri si solutii, calea cea mai potrivita de urmat, sensul…

Asadar, daca doriti sa aveti ceea ce n-ati avut niciodata, este nevoie sa faceti ceva ce nu ati mai facut niciodata!

Resursele sunt in dumneavoastra, eu va ajut sa le decoperiti!

Doar impreuna vom reusi si vom fi mai puternici!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii