Cauta:
in

Cabinet avocat Stanciu Luciana

Categorii: Cabinete de avocatura
Adresa: Str. Independentei, Nr. 1, Bl.1, Sc. A, Apt. 4, Ramnicu Valcea
Telefon: 0740 064 778
Fax: 0250 737 008
Web: http://www.avocatstanciu-valcea.ro

Descriere

Cabinetul de avocatura Stanciu Luciana detine experienta necesara pentru asistarea clientilor sai in cele mai complexe situatii ce pot interveni in viata unei persoane fizice sau societati comerciale.

Prioritatea noastra este de a servi interesele clientilor intr-o lume aflata in continua miscare. De aceea venim tot timpul cu solutii noi, creatoare care sa vina in intampinarea necesitatilor clientilor, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Onestitatea, probitatea si deplina confidentialitate sunt valori ce ne reprezinta si pe care le veti regasi in relatiile de comunicare privind consultanta juridica,cat si in tot ce inseamna relatiile ce decurg din semnarea unui contract de asistenta juridica.

Clientul nostru e informat cu promptitudine despre evolutia cazului pe tot parcursul derularii lui, relatia client-avocat fiind primordiala pentru cabinetul nostru.

Ne desfasuram activitatea in judetul Valcea (judecatoria si tribunalul Valcea, judecatoriile Brezoi, Balcesti, Horezu, Dragasani), cat si oriunde pe teritoriul tarii, acolo unde nevoile clientilor nostri o cer. De asemenea colaboram cu case de avocatura din strainatate pentru cazuri internationale si acordam asistenta si reprezentare romanilor aflati in strainatate fara a fi nevoie ca acestia sa fie prezenti in tara.

In cazul in care cautati un avocat CEDO in Ramnicu Valcea, cabinetul nostru de avocatura va ofera servicii juridice eficiente constand in consultanta juridica, formulare acte si inaintarea dosarului la CEDO, precum si asistenta in executarea hotararii.

Cabinetul nostru colaboreaza cu notari, experti cadastrali, contabili, executori judecatoresti, asigurandu-va servicii complete pentru rezolvarea cat mai operativa a problemelor juridice pe care le intampinati.

Indiferent de problema dumneavoastra, contactarea cabinetului de avocatura Stanciu Luciana va asigura un raspuns prompt, onest si eficient, drept pentru care va invitam sa colaboram.

Avocat,

Stanciu Luciana

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii