Cauta:
in

Cabinet Avocat Balint Flavia Mihaela

Categorii: Cabinete de avocatura
Adresa: B-dul Gen. Vasile Milea nr. 5-7 sc. A ap. 4, Arad
Telefon: 0743 101 884

Descriere

Informatii generale:
Cabinetul are ca scop realizarea unei atente analize a situatiei dreptului dumneavoastra in vederea solutionarii problemei juridice in mod corect.
In acest sens, ne propunem sa acordam consultanta, asistenta si reprezentare, prin avocat pledant in instanta, redactare si introducere actiuni in materia dreptului civil, dreptului familiei, dreptului penal, pentru valorificarea si protejarea dreptului clientului nostru, atat pentru solutionarea cat si preintampinarea unor litigii de orice natura.
Cabinetul are in vedere, prin avocatul sau titular sa vina in intampinarea problemelor clientelei din sfera juridica, cu profesionalism.
Va aparam interesele si va ajutam sa va exercitati drepturile atat in faza de urmarire penala cat si in fata instantelor judecatoresti, tratand cauzele cu maxima eficienta si diligenta.
Avocat cunoscator a doua limbi de circulatie internationala, detinator a mai multor diplome in domeniu: lb. engleza, lb. germana.

Servicii:
Drept civil Drept comercial Drept penal Dreptul familiei Dreptul muncii Dreptul proprietatii intelectuale Infiintari firme

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii