Cauta:
in

BT Cafe

Categorii: Cafenele
Adresa: Bulevardul Tomis nr. 57, Constanta
Telefon: +(4)0241 831 522

Descriere

Irish Caffee, consiliere financiara, cappucino, informatii financiare, espresso, curs valutar... Aceasta este invitatia noastra pentru a "gusta" produsele Bancii Transilvania (BT) si cele specifice unei cafenele de calitate, fie ca sunteti sau nu client al BT.

Experienta BT Café inseamna un mediu informal, dar si de relaxare. Sau, pentru unii dintre dumneavoastra, un mod aparte de abordare a afacerilor. BT Café reprezinta, de asemenea, un lifestyle, locul in care oamenii "vin sa vada si sa fie vazuti". Multe VIP-uri care ne trec pragul, deci iata un motiv in plus sa veniti la cafeneaua bancara a BT si sa va numarati printre acestea.

La BT Café puteti efectua tranzactii bancare si aveti posibilitatea sa urmariti cotatiile bursiere. In plus, cu ajutorul conectarii Wireless, accesarea e-mail-ului personal sau navigarea pe Internet este cat se poate de facila. Cele mai importante publicatii va asteapta sa le rasfoiti, pentru a fi la curent cu noutatile din diferite domenii. Impreuna cu partenerii de afaceri sau cu prietenii dumneavoastra puteti discuta si socializa, tot la BT Café, la o cafea de calitate.

BT Café este prima cafenea bancara din Romania si reprezinta cel mai inedit proiect al Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA. Conceptul a fost lansat pe piata in anul 2004, in Bucuresti si a fost primit foarte bine, din toate punctele de vedere: ca idee inedita a Bancii Transilvania, ca oferta, ca mesaj.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii