Cauta:
in

Bridge Language Study House

Categorii: Cursuri engleza, Cursuri franceza, Cursuri germana, Cursuri greaca, Cursuri italiana , ...
Adresa: Dorobantilor 67, Cluj Napoca
Telefon: 0364 101 088, 0746 355 435, 0748 024 534
Web: http://www.blsh.ro

Descriere

Centrul de limbi straine organizeaza cursuri de engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, rusa, norvegiana, suedeza, portugheza, finlandeza, maghiara si romana (ca a doua limba sau limba straina). Cursuri sunt organizate in module de 30 ore pe o durata de 6 saptamani cu 2 sedinte a cate 2,5 h pe saptamana. Cursurile in grupa sunt construite in asa fel incat sa incurajeze comunicarea intr-o limba straina prin aplicarea celor patru abilitati: ascultare, citire, scriere si vorbire. Suportul de curs include manuale in original, materiale didactice audio si video, actuale si atractive, care inlesnesc progresul studentului in asimilarea cunostintelor in limba studiata.

Sistemul de predare se bazeaza pe metoda comunicativa care presupune comunicarea intre cursanti si profesor in limba straina studiata precum si insusirea unor abilitati necesare pentru a face fata unor situatii din viata reala.

Aceasta metoda implica multa interactivitate in ceea ce priveste continutul orelor de curs, jocuri lingvistice, simulari de situatii din viata reala, toate aceste activitati implicand de asemenea cunoasterea culturii si a mentalitatii limbii studiate. Calitatea cursurilor de limbi straine in grupa este garantata de pregatirea profesionala si experienta profesorilor Centrului Bridge LSH.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii