Cauta:
in

Brainconf

Categorii: Haine barbatesti
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 740154745

Descriere

Din 1950 Braiconf creează cămăşi cu tipare elegante şi rafinate pe gustul domnilor de toate vârstele. Tradiția de 65 de ani are la bază valori clare care se reflectă în țesăturile de cea mai bună calitate, în croiurile perfecte pentru orice siluete, cât și în grija pentru fiecare domn sau doamnă care a îmbrăcat o cămașă realizată în fabrica de la Brăila. Stilul inconfundabil al unei cămăși impecabile este eticheta prin care Braiconf se remarcă. Iar acest lucru poate fi observat în fiecare dintre magazinele sale care, de-a lungul timpului, au devenit repere de stil.

Situat la primul etaj al centrului comercial, magazinul dispune, pe lângă binecunoscutele cămăşi de o calitate excepţională pentru domni, de colecţii bogate de cămăşi de damă şi de şcolari.

Colecţia deosebită de costume, sacouri şi pantaloni din ţesături de calitate – Cerruti, Zegna sau Loro Piana – este completată perfect de selecţia specială de accesorii potrivite oricărui domn.

Pe lângă calitatea excepțională la cele mai bune prețuri, magazinul aduce domnilor de toate vârstele și un serviciu special menit să îi ajute în alegerea cămășii perfecte: serviciul Braiconf Made-to-Measure. Astfel, fiecare cămașă este realizată pe măsura clientului și personalizată astfel încât să se transforme într-o piesă unică ce respectă cele mai înalte exigențe ale oricărui domn.

Te invităm să descoperi universul cămășii printr-o vizită în magazinul Braiconf.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii