Cauta:
in

Bellagio Club

Categorii: Cluburi si Baruri
Adresa: Soseaua Stefan cel Mare 31, Bucuresti, Obor, Tei, Sector 2
Telefon: (+40) 0722 323 324
Web: http://www.bellagioclub.ro/

Descriere

Bellagio un club deschis nu de mult timp care-ti starneste atentia prin intrarea sa "broadwayana". Holul specific unui "catwalk" iti permite intrarea intr-o lume a bunului gust, o lume a distractiei, in lumea Bellagio! Deschiderea oficiala a avut loc pe data de 21 decembrie 2007, printr-un eveniment cat se poate de atractiv directia stilului muzical fiind data atunci de cateva nume cunoscute ale muzicii electronice;

Pe parcurs clubul s-a dovedit a atrage prin designul in stilul "art nouveau", prin atmosfera creata de angajatii nostri, prin momentele artistice. Astfel clientii care trec pragul loungeului nostru se dovedesc a face parte din "High Life"-ul Bucurestiului de noapte. Consideram ca aceasta lume isi poate exprima cel mai bine parerea despre felul cum se prezinta Bellagio Club.

Bellagio Club isi invita clientii sa se aseze la una dintre cele 50 de mese, incadrate cat se poate de simetric de canapele confortabile, unde pot intra lejer 10 persoane, efectiv clubul primind circa 1500 de persoane la capacitate maxima.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii