Cauta:
in

Bella Rosa

Categorii: Florarii
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 314378946

Descriere

Sunteți în căutarea unui cadou special? Vreți să impresionați și să aduceți zâmbetul pe chipul cuiva drag? Aveți un eveniment important pe care doriți să-l decorați cu florile potrivite? Răspunsul la aceste întrebări este Florăria Bella Rosa din AFI Palace Cotroceni.

Florăria Bella Rosa vă aduce cele mai fascinante, proaspete și senzaționale buchete de flori și aranjamente florale din București, indiferent de sezon.

BellaRosa înseamnă înalte standarde de calitate atât în privința florilor, cât și a materialelor ce însoțesc aranjamentele noastre. Lucrăm doar cu accesorii florale ale producătorilor de top și flori atent selecționate de la furnizori de renume din Ecuador, Olanda și România.

Echipa noastră este formată din adevărați profesioniști, absolvenți ai cursurilor de specialitate în artă floristică și design floral, ce vă stau mereu la dispoziție cu idei și sugestii pentru a vă ușura alegerea. Astfel, toate aranjamentele pe care vi le oferim dau dovadă de originalitate, eleganță, sensibilitate și rafinament.

Clienții care ajung în Florăria Bella Rosa devin clienți fideli!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii