Cauta:
in

Becker Brau Brewery

Categorii: Cluburi si Baruri
Adresa: Str. Turturelelor, nr. 11, Bucuresti, Sector 3
Telefon: 021.322.66.10, 021323.70.83
Web: http://www.beckerbrau.ro/

Descriere

Christian & Dagmar Becker va asteapta la noua locatie Becker Brau Live Music, din strada Turturelelor nr 11.

In clubul nostru puteti asculta muzica LIVE vineri si sambata, cu CHRISTIAN BECKER & TRUPA ASHA si incepand din luna octombrie, de marti pana duminica, va puteti reintalni cu ORCHESTRA DE ALAMURI BECKER, intre orele 20 si 23.

In sala de spectacole a clubului(800 de locuri), in gradina (500 de locuri), si in restaurantul cu specific german (120 de locuri) puteti savura berea proaspata si va puteti delecta cu �maretii� mititei din productie proprie, crenvursti nemtesti la gratar, antricoate de vita si multe alte bunatati.

Trebuie sa va spunem ca berea care se bea la noi in club este unica, celebra Becker Bier filtrata sau nefiltrata este produsa in fabrica proprie si are o reteta secreta, foarte apreciata de toti cei ce au gustat-o.

BECKER BRAU LIVE MUSIC este o locatie de tip Premium, cu evenimente live, sloganul clubului fiind "KEEP THE MUSIC ALIVE".

Clubul este echipat cu un sistem special de sonorizare, ce permite o dispersie non-unidirectionala a sunetului in cladiri inalte. Aceasta tehnologie de ultima generatie va permite sa aveti o buna auditie, indiferent de locul pe care il ocupati in sala.

Designul clubului este dedicat pasiunii nutrite de patronul acestuia, pentru chitari.

La intrare, pe acoperisul clubului troneaza macheta unei chitari Fender Stratocaster de 15 metri inaltime, iluminata cu tuburi de neon.

In interior, pe tavanul clubului va intampina o colectie de machete de chitari Gibson si Fender, fiecare de 6 metri lungime iar in vitrine speciale sunt expuse chitari de colectie.

Sunteti oricand bineveniti la noi!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii