Cauta:
in

Beautyp

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Coafor si frizerie, Ingrijire piele, Masaj , ...
Adresa: B-dul Roman Musat, Bl 31, Roman
Telefon: +40 749 13 20 33
Web: http://www.beautyp.ro

Descriere

Incepand cu anul 1970, in Alsace, Coiffance Professionnel a fost conceputa pentru coaforii care folosesc o gama de produse capilare de inalta performanta, destinate colorarii, coafatului, ingrijirii si stralucirii parului. Calitatea produselor este rezultatul a treizeci de ani de experienta in domeniul coafurii de tinuta aleasa.

Societatea apartine astazi Grupului COSMECARE , specialisti in produse capilare inca din 1968. Conducerea grupului si intreprinderii este asigurata de catre Mr.Eric Famechon, tanar antreprenor de 35 de ani.

Datorita vastei sale experiente in domeniul capilar si cu ajutorul profesionistilor in coafura, Eric Famechon si-a fixat ca si obiectiv dezvoltarea selectiva si controlata a marcii Coiffance Professionnel prin crearea unei retele de parteneri specialisti in coafura in Franta si strainatate.

Pentru ca noi toti avem o natura diferita a firului de par, echipa de specialisti a marcii Coiffance Professionnel au conceput o gama cu diferite tipuri de produse de ingrijire si de coafat astfel incat sa poata raspunda cerintelor clientelei sale, bineinteles respectand normele cele mai stricte pentru siguranta consumatorului.

Coiffance Professionnel isi aduce aportul in gama de produse utilizata de specialistii parului, in mod constant si cotidian, venind cu produse de fiecare data inovante pentru a-si satisface si fideliza clientela.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii