Cauta:
in

Beautik Haute Parfumerie - America House

Categorii: Magazine parfumuri
Adresa: Bd. Nicolae Titulescu nr. 4 - 8 (America House), Bucuresti, Victoriei, Sector 1
Telefon: 021.319.82.30
Web: http://www.beautik.ro

Descriere

Beautik Haute Parfumerie este o parfumerie de nisa, pe care o gasiti doar daca nu sunteti ca toti ceilalti, daca nu va supuneti banalului si nu va alegeti parfumul in functie de notorietatea brandului sau de tentantele reclame.

Parfumeria de nisa este exact acea latura artistica a parfumeriei si chintesenta experientei de a purta un parfum, care sa vina in completarea personalitatii si a starilor de spirit.

La granita dintre poveste si perfectiune se petrece o alchimie ciudata, de transformare a celor mai rare ingrediente, in adevarate comori olfactive. Un Faust modern, transpus in exuberanta aromelor.

Sunt parfumuri pe care le mirosi si iti aduc aminte de momente trecute sau locuri dragi, demult uitate, pe care ai dori sa le ai mereu alaturi, sa le ‚porti’ cu tine. Mirosul te invaluie si atunci stii ca acela este parfumul tau.

Un boutique cochet, in care v-am pregatit parfumuri rare si exclusive, produse pentru ingrijirea corpului si arome pentru casa si suflet, toate atent selectionate.

Aici gasiti parfumuri create de ‚nasuri’ sau parfumieri celebri, care isi tin secretele bine pastrate si care combina ingrediente din toate colturile lumii, din pasiunea pentru aceasta arta.

Credem in parfumuri cu traditie si retete transmise din tata in fiu, inca de pe vremea imparatilor Frantei, dar si in exuberanta si extravaganta noii generatii de parfumieri, care revolutioneaza prin imaginatie si indrazneala. Credem in originalitate, rafinament si magia care se ascunde in sticlutele colorate de parfum.

Intrand in lumea noastra vei afla ce parfum a dorit Napoleon sa fie creat pentru iubita lui sotie Josephine... cum Fracas, parfumul tipic al anilor ’40 si creatia suprema a maestrului modei Robert Piguet, a devenit aroma definitorie a multor vedete ca Madonna, Linda Evanghelista, Sofia Coppola sau Carolina Herrera si chiar cum nonconformistul creator al brandului Etat Libre D’Orange dedica una dintre cele mai bune creatii ale sale actritei preferate a lui Pedro Almodóvar.

Toate acestea aduc un aer deosebit marca Beautik, pe care va invitam sa il descoperiti.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii