Cauta:
in

Bazar Sport

Categorii: Echipament sportiv
Adresa: Bd. Basarabia 39 in incinta Arenei de Baschet, Bucuresti, Titan, Sector 2, Sector 3
Telefon: 40 726 215 299
Web: http://www.bazarsport.ro

Descriere

Societatea noastra a fost infiintata in 2008 in Bucuresti. In prezent, datorita naturii specifice a clientilor si a pietei din Romania, toata activitatea este concentrata in Bucuresti Aici se desfasoara toate operatiunile intr-un showroom cu vanzare situat pe Bd. Basarabia 39 in incinta Arenei de Baschet. De-a lungul experientei de peste 10 de ani am devenit experti in echipament sportiv profesional. Numarul de clienti binecunoscuti in lumea sportului reprezinta o evidenta a acestui fapt. Datorita cerintelor clientilor nostri au aparut urmatoarele marci Uhlsport, Kempa, Spalding, Astore, Tuta, Adidas TeamLine si Zeus Sport.

Luand in considerare cererile clientilor produsele distribute se adreseaza echipelor profesioniste, echipelor nationale, scolilor sportive si cluburilor de amatori.

Toate marcile aflate in portofoliu sunt marci de traditie specializate care au servit de-a lungul timpului generatii intregi de sportivi.Pentru a efectua o comanda sunteti asteptati la sediul nostru din incinta Arenei de Baschet pentru a vizualiza toate modelele existente si a face o analiza asupra necesarului de echipament.

Beneficiind de experienta si profesionalismul personalului nostru vom selecta impreuna marimile echipmentului comandat astel incat sportivii sa beneficieze de cele mai bune conditii.

Doar in momentul in care avem acordul dumeavoastra cu privire la marca selectata/modelele si culorile alese si grila de marimi aferente veti primi estimarea de cost si termenul de livrare. Garantam cel mai bun pret din Romania in raport cu nivelul de calitate existent.

Showroom-ul nostru, Bazar Sport, ofera tuturor sportivilor cotatii de pret unice pe categorie de produse (de exemplu orice tricou 49 ron, orice trening 119 ron etc)

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii