Cauta:
in

Bata

Categorii: Magazine incaltaminte
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 0723 637 472

Descriere

Încă din anul 1894, anul înființării, Bata a fost mereu cu un pas în fața tuturor inovațiilor; nu doar în ceea ce privește producerea și proiecția noilor modele, dar și în ceea ce privește crearea noilor modele de afaceri care să ofere un răspuns rapid la dorințele și nevoile clienților noștri într-o continuă schimbare.

Compania este prezentă în lume, printr-o rețea de 4.600 magazine și 50.000 magazine independente, în peste 50 de țări. La toate acestea se adaugă multe centre de fabricație, marochinărie, platforme industriale, laboratoare pentru controlul calității, cercetare și dezvoltare. În prezent, grupul Bata servește un milion de clienți pe zi.

Bata pune la dispoziția clienților săi pantofi de damă, pantofi bărbătești și pentru copii. Produsele Bata se remarcă prin linia stilată, calitatea deosebită a materialelor utilizate și calapodul extrem de comod, trăsături specifice încălțămintei italienești. În fiecare sezon, Bata oferă clienților săi cele mai noi produse importate direct din Italia, astfel încât gama Bata este întotdeauna în pas cu cele mai noi tendințe din modă.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii