Cauta:
in

Bata

Categorii: Magazine incaltaminte
Adresa: Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Bucuresti, Pantelimon, Sector 2
Telefon: 0722508997
Web: http://www.pantofibata.ro/

Descriere

Fondată în 1894 în Zlin – Cehia de către Thomas Bata, a cărui familie avea o tradiție în producerea artizanală a încălțămintei, Bata a ajuns cel mai mare brand de încălțăminte din lume, prezent în peste 70 de țări, cu peste 6000 de magazine monobrand, fabrici în 27 de țări și vânzări de peste 365 milioane de perechi anual. Sediul companiei este la Lausanne în Elveția, iar partea de creație și administrativă este în Padova – Italia.

În decursul timpului, Bata s-a impus ca un producător de încălțăminte elegantă, de calitate, cu un raport calitate-preț optim pentru un client pretențios, dar care dorește să-și arate statutul prin apartenența la notorietatea unui brand internațional. Dar punctul forte al încălțămintei Bata este calapodul deosebit de comod care caracterizează pantofii, sandalele sau cizmele produse.

Departamentul de design din Italia transpune cele mai noi tendințe ale brandurilor de lux în produse comode și accesibile clienților. Cumpărând o pereche de pantofi, sandale sau cizme Bata, vei observa imediat calitatea materialului folosit, un design modern și în tendințele modei, dar fără a compromite principala caracteristică pe care orice consumator modern o caută – comoditatea! Bata a mers chiar mai departe, elaborând o linie de produse Bata Flexible, special creată pentru a odihni piciorul în timpul purtării.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii