Cauta:
in

Bar & Club Underworld

Categorii: Cluburi si Baruri
Adresa: Str. Coltei, nr. 48, sector 3, Bucuresti, Bucuresti, Universitate, Centru, Sector 3
Telefon: 0727.076.020
Web: http://www.underworldclub.blogspot.ro

Descriere

Pe 4 martie 2004, la fix 27 de ani de la cutremurul din ’77, faţa muzicii underground din Bucureşti avea să se schimbe pentru totdeauna... se deschidea Underworld, în Piaţa Kogălniceanu nr. 3. Un club cum nu mai văzuse Bucureştiul, unde puteai asculta de la punk/hardcore până la alternative, hip hop, reggae, electro... tot ce era underground şi avea ceva de spus se putea auzi acolo. De asemenea, era locul unde bodyguarzii nu băteau tineretul şi unde muzica era numitorul comun. Printre trupele şi artiştii care au cântat pe micuţa scenă de lângă wc se numără: Z.O.B, E.M.I.L, Luna Amară, Coma, Pistol cu Capse, Sport Sângeros 3, Blazzaj, Dance Trauma, Dead Ceauşescus, Oliver, The Amsterdams, El Negro, H8, Nişte Baieţi, Pacha Man, Raku, Travka, Dragonu’, Urma, Zebre, Cobe, Recycle Bin, La Plebe, Molotov Cocktail, Rotting Christ, Questions şi multi alţii, din ţară şi străinătate. A fost şi primul club din Bucureşti unde se putea juca fotbal de masă!

După pierderea locaţiei din Kogăl­niceanu (chiria exorbitantă), Underworld a funcţionat în Exil (numai în week-end), timp de un an, în spatele Pieţei Matache, după care, din aprilie 2010 s-a mutat pe Strada Colţei nr. 48.

La opt ani de la deschidere, profilul a rămas acelaşi: susţinerea trupelor şi artiştilor underground indiferent de "culoarea" muzicală! Pe langă concerte în Underworld puteţi găsi proiecţii de filme clasice şi cult, stand up comedy, teatru, dar şi campionate lunare de fotbal de masă.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii