Cauta:
in

Avocat Andrei Elena

Categorii: Cabinete de avocatura
Adresa: Bd. Unirii, nr. 23, Bucuresti, Unirii, Sector 4, Centru
Telefon: 0751297867
Web: http://www.ea-avocat.ro

Descriere

Elena Andrei este licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti din anul 1994, avocat definitiv, membru in Baroul Bucuresti.

Inainte de a fonda prezentul Cabinet de Avocat Elena Andrei a fost Director General in cadrul AVAS, functie in care a acordat consultanta juridica in materie de administrare, privatizare, monitorizare postprivatizare si insolventa societati comerciale, recuperare creante, ajutor de stat, achizitii publice, drept fiscal, dreptul muncii, elaborare proiecte de acte normative.

Anul 2007 a marcat momentul infiintarii propriului Cabinet de avocat, in cadrul caruia s-a remarcat ca avocat pledant in probleme de dreptul muncii-litigii de munca, drept comercial, oferind consultanta juridica in diverse ramuri de drept.

Pregatirea juridica fundamentala, experienta remarcabila in diverse domenii de drept, logica argumentatiei si exprimarea fluenta a creatiei juridice confera serviciilor prestate de Cabinet de Avocat Andrei S. Elena unicitate, echilibru si rafinament.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii