Cauta:
in

Austromed

Categorii: Cabinete medicina de familie
Adresa: Mihai Eminescu nr. 156, sector 2, Bucuresti, Sector 2
Telefon: 021.317.49.17, 072 00 44 566
Web: http://austromed.ro

Descriere

Austromed Clinic abordeaza piata medicala din Romania cu un sistem modern de servicii de laborator, bazat pe valori europene, care garanteaza siguranta diagnosticului si confortul maxim al pacientilor.

Oferta laboratorului Austromed, in continua crestere, cuprinde peste 300 de analize medicale, astfel selectate, incat sa satisfaca cele mai inalte exigente. Punctul forte al Austromed Clinic il reprezinta specialistii sai. Seriozitatea si minutiozitatea, cu care acestia se apleaca asupra fiecarei analize in parte, sunt sustinute de echipamente din cele mai performante, integrate intr-o retea informationala moderna si de mare capacitate. Acest sistem bine sincronizat permite laboratorului Austromed Clinic, sa livreze prompt analize, care oglindesc fidel starea de sanatate a pacientilor, facilitand medicilor trimitatori un diagnostic corect.

Laboratorul Austromed este acreditat RENAR conform standardului international ISO 15189:2007. In plus, calitatea analizelor medicale procesate de Austromed Clinic este monitorizata si certificata la nivel international de catre institutii renumite precum RANDOX-RIQAS din Marea Britanie, LABQUALITY din Finlanda si reteaua internationala de control al laboratoarelor TEQAS.

Austromed Clinic efectueaza analize medicale decontabile de Casele de Asigurari de Sanatate CASMB, CASAOPSNAJ si CASMTCT. Analizele cu plata au preturile cele mai avantajoase, fiind accesibile oricarui buzunar.

O echipa experimentata cu mentalitate europeana

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii