Cauta:
in

Asirom Leasing

Categorii: Leasing
Adresa: Bd. Carol I, Nr. 31-33, Corp C, Et. 6 (intrare prin str. Sagetii), Bucuresti, Centru, Sector 2
Telefon: +40 021.317.82.30; +40 021.317.82.31
Fax: +40 021.317.82.29
Web: http://www.asiromleasing.ro/

Descriere

SC Asirom Leasing S.A. face parte din grupul de firme Interagro si a fost înfiintata în cursul lunii mai a anului 2004.
Serviciile de leasing oferite de societatea noastra au fost dezvoltate ca urmare a cererilor clientilor si urmaresc cu fidelitate tendintele pietei de autoturisme interne si externe, atât prin oferta de produse cât si prin adaptabilitatea serviciilor oferite.

Având la baza activitatii cererea reala înregistrata pe piata, SC Asirom Leasing S.A. s-a afirmat ca o societate de la bun început puternica în domeniul sau de activitate.
Asirom Leasing S.A., datorita dinamismului unui colectiv tânar si ambitios, îsi propune sa ofere achizitionarea autovehiculelor noi sau second-hand în conditii avantajoase care se poate face atât în sistem de leasing cât si cu plata integral. Având si calitatea de importator, Asirom Leasing S.A. îsi propune sa promoveze pe piata interna autoturisme de marci consacrate si imposibil de gasit în România sau care se gasesc dar cu o durata mare de livrare. Datorita colaborarilor strânse cu furnizorii externi ofertele comerciale ale firmei sunt întotdeauna actualizate cu ultimele aparitii pe piata de autoturisme în functie de cererile clientilor.

De asemenea, conditiile si promptitudinea livrarii catre clienti a autovehiculelor comandate sunt un punct forte al companiei noastre, reprezentând un beneficiu foarte apreciat de clientii nostri.
Asirom Leasing S.A. îmbunateste pachetul de facilitai oferite prin acordarea de conditii avantajoase la asigurarea auto. Serviciul de asigurare auto este furnizat în cele mai bune conditii si cu cea mai mare operativitate prin colaborarea în conditii preferentiale cu societatea de asigurare Asirom.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii