Cauta:
in

Ascendis

Categorii: Cursuri diverse
Adresa: Bd. Ion Ionescu de la Brad, 2B, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 40-21-206.64.29.
Fax: 40-21-206.64.26
Web: http://www.ascendis.ro/

Descriere

Management de impact
Rolul managementului
Unul dintre cei mai importanţi factori în viaţa unei organizaţii, îl reprezintă impactul deciziilor echipei manageriale în procesele de creştere şi de diferenţiere competitivă.

Modul în care managerii stabilesc obiectivele, utilizează resursele, anticipează şi fructifică schimbările din mediul economic, determină direcţia în care firma evoluează.

Deciziile privind abordarea pieţei, poziţionarea în raport cu competitorii, produsele/serviciile oferite şi preţurile sunt toate decizii de management şi sunt esenţiale, mai ales în contexte economice dificile.

Necesitatea formării
Din toate aceste motive, echipa managerială trebuie să fie bine pregătită şi să aibă abilităţile necesare de a răspunde nevoilor de creştere ale organizaţiei în concordanţă cu dinamica pieţei.

Într-un mediu economic în continuă schimbare, este imperios necesar ca organizaţiile să investească în oameni, în creşterea competenţelor manageriale ale acestora, dacă îşi propun menţinerea avantajului competitiv pe termen lung.


Condiţii de participare pentru grupurile de manageri şi angajaţi
Programul se adresează managerilor şi angajaţilor din IMM-uri care au în special activităţi în domeniile:

* producţie industrială,
* TIC (Tehnologia Informaţiei şi Comunicării),
* servicii cu valoare adăugată mare,
* turism.


Din acest motiv, vă rugăm să verificaţi în prealabil calitatea de IMM a firmei în care lucraţi, în conformitate cu documentele ataşate.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii