Cauta:
in

Artist Touch Salon

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Coafor si frizerie, Impachetari, Ingrijire piele , ...
Adresa: Str. Rodiei, nr. 67, sector 3, zona Piata Alba Iulia, Bucuresti, Bucuresti, Sector 3
Telefon: 0742.056.731
Web: http://artist-touch.ro

Descriere

Mentine-ti frumusetea naturala si sanatatea! Vino si Releaxeaza-te la Artist Touch Salon si Spa.

Artist Touch Salon, va ofera o primire calduroasa si o echipa motivata, gata sa va ofere produse si servicii de calitate.

Avem misiunea de a ne asigura ca grija noastra pentru nevoile dumneavoastra este sinonima cu bunastarea, relaxarea, cu acea stare de bine prin care uitati de stresul de zi cu zi, cu o experienta senzoriala de neuitat.

In Artist Touch Salon, veti gasi exact confortul care ne-a facut cunoscuti: decor cald, atmosfera intima si relaxanta care iti ureaza un bun venit personalizat prin servicii mereu impecabile, punctuale si de inalta calitate.

Satisfactia si loializarea clientilor este cheia succesului nostru. Veniti la Artist touch Salon si descoperiti ceea ce clientii nostri stiu deja!

“Multumim tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea Artist Touch Salon, prietenilor si clientilor nostri fideli! Va multumim pentru increderea acordata de a va lasa corpul si sufletele in mainile noastre. Expertiza si experienta Artist Touch Salon este in slujba frumusetii dumneavoastra!” – Gabriela Mirea, manager

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii