Cauta:
in

ARAMIS FEELING

Categorii: Design interior, Mobila
Adresa: Strada Victoriei, nr. 73, Baia Mare
Web: http://aramisfeeling.ro/ro/

Descriere

Aramis Feeling oferă obiecte de mobilier tapiţat, saltele şi accesorii punând un accent deosebit pe originalitate, confort şi durabilitate.

În colecţia Aramis Feeling găseşti obiecte creative, inovatoare şi mai ales funcţionale pentru a-ţi amenaja casa conform stilului şi nevoilor tale de confort. Colecţiile Creative, Complete şi Supreme oferă o gamă variată de canapele şi fotolii cu design modern, modulare, extensibile, din burete, cu tapiţerie din stofă sau piele, gândite astfel încât să maximizeze spaţiul de locuit pe care îl ai la dispoziţie şi să te ajute să-ţi redecorezi casa constant.

Gama de saltele Mousse oferă produse care-ţi garantează un somn sănătos şi odihnitor, cu grijă specială pentru spate şi o atenţie deosebită pentru confort. Spuma de înaltă rezilienţă, spuma cu memorie sau spuma “foam like latex” sunt produse în fabrica Aramis Group, unul din puţinii producători de spume poliuretanice din Europa de Est şi unicul producător de spume vâscoelastice ignifugate din Romania.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii