Cauta:
in

Al Medica Berlin - Bd. Republicii

Categorii: Cabinete urologie, Laborator analize medicale, Cabinete reumatologie, Cabinete cardiologie, Cabinete endocrinologie , ...
Adresa: Bd. Republicii, nr.6, Bl.33, parter, Ploiesti
Telefon: +40 (244) 510 051 , 0733.110147
Fax: +40 (244) 517116
Web: http://www.almedicaberlin.ro/

Descriere

Centrul Medical Al Medica Berlin din Ploiesti are ca obiectiv obtinerea celei mai bune stari de sanatate pentru pacientii sai. Paleta larga de teste si analize efectuate ajuta hotarator terapeutul in stabilirea precisa si rapida a diagnosticului. Evidenta pacientilor si interpretarea rezultatelor se realizeaza computerizat, conform metodologiei internationale.

Dezvoltarea continua a societatii si a diversificarii serviciilor a impus necesitatea colaborarii noastre cu medici de inalta calificare .
Centrul Medical Al Medica Berlin din Ploiesti va pune la dispozitie o echipa de specialisti cu o pregatire profesionala corespunzatoare cerintelor standardelor internationale.

Beneficiind de serviciile Centrului Medical Al Medica Berlin din Ploiesti veti constata ca asistenta medicala se realizeaza cu mijloace de investigatii moderne, in conditii de igiena si confort , intr-o ambianta relaxanta si placuta ; De asemenea, toate prestatiile medicale ofera confidentialitate ; Dupa stabilirea diagnosticului specialistii nostri pot recomanda tratamentul adecvat, bazat pe cele mai moderne principii terapeutice.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii