Cauta:
in

Agentia de Turism Travis

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Calea Floreasca 169A, intrarea A, etaj 4, Bucuresti, Floreasca, Sector 2, Sector 1
Telefon: (+4) 037 4015568 ; (+4) 0752 083138
Fax: (+4) 031 8602100
Web: http://www.travis.ro

Descriere

Suntem o echipa tanara, dinamica si motivata, care isi propune sa ofere in Iasi si in zona Moldovei solutii complete pentru vacante si calatorii de afaceri.

Membrii echipei noastre sunt tineri cu varste cuprinse intre 28 si 35 de ani, absolventi de studii universitare, vorbitori de limbi straine de circulatie internationala (engleza, franceza, italiana).

Experienta fiecaruia dintre noi se rezuma la minim 3 / maxim 14 ani de activitate in turism, cu stagii de pregatire in tara si strainatate, cursuri de specializare si foarte, foarte multi clienti multumiti.
Tehnologia folosita (sisteme de rezervari online pentru bilete de avion, hoteluri, inchiriri auto), acreditarea IATA (International Air Transport Association), statutul de Austrian Travel Partner in Iasi, instruirea speciala a angajatilor, partenerii si mai ales atitudinea fata de clientii nostrii garanteaza calitatea serviciilor agentiei Travis Tourism.
Credem ca va doriti un serviciu de calitate, oferit intr-o atmosfera placuta, de catre un personal tanar, amabil si profesionist. Este exact ce va propunem si speram ca spiritul Travis sa va insoteasca oricand si oriunde veti calatori.
Cu promisiunea ca solicitarile Dumneavoastra vor fi intotdeauna tratate cu maximum de
seriozitate, echipa Travis va multumeste anticipat pentru increderea acordata.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii