Cauta:
in

Agentia de Turism Terra World Tours

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Str. Dem I Dobrescu, nr. 15, bl. Wilson, sc. 3, ap.58, Bucuresti, Universitate, Centru, Sector 1
Telefon: 0767 80 60 60 ; 0767 80 60 61
Fax: 0318 05 35 38 ; 0318 16 40 53
Web: http://www.t-w-t.ro/

Descriere

Din experienta acumulata de-a lungul anilor, am simtit necesitatea infiintarii unei agentii de turism, Terra World Tours, care sa va ofere consultanta in alegerea destinatiei de petrecere a vacantei in functie de bugetul si optiunile dumneavoastra, pachete personalizate complete, pornind de la transfer pana la cazare si circuite organizate, la tarifele cele mai bune.

Terra World Tours este o agentie proprietate a unei firme cu capital austriac, care pune accentul pe calitatea serviciilor oferite si personalizarea acestora.

Va oferim asistenta pentru crearea de pachete turistice special realizate la solicitarea dumneavoastra, cat si organizarea de conferinte, simpozioane sau alte evenimente speciale.

De asemenea, va ajutam sa alegeti locurile care merita vizitate, va prezentam obiectivele mai putin cunoscute dar deosebite, momentul potrivit cand e bine sa alegeti anumite destinatii, va dam informatii despre taxele de intrare de la obiectivele turistice. Va ajutam, de asemenea, sa economisiti timpul cu organizarea detaliilor zilnice si suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va raspunde eventualelor intrebari, astfel incat vacanta dumneavoastra sa devina un vis realizat .

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii