Cauta:
in

Agentia de Turism Ship Travel International

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Str.Nicolae Titulescu nr.6, Braila
Web: http://www.shiptravel.ro/

Descriere

Înfiinţată în anul 2002 în Brăila, Ship Travel International (S.T.I.) este prima agenţie tour-operatoare din România, specializată exclusiv în promovarea şi rezervarea croazierelor. Ship Travel International S.A. este o societate româno-olandeză, cu manageri de top specializaţi în Olanda ce deţin o experienţă de peste 20 ani în turismul de croazieră.Pentru a veni mai aproape de agenţiile partenere cu care am colaborat înca din anul 2002, am deschis un punct de lucru în anul 2008, în Bucureşti, b-ul N. Bălcescu nr. 30.

Ship Travel International reprezintă toate liniile de croazieră din lume, cu vapoare ce navighează pe toate apele globului (mări, oceane, fluvii). iar în acest website veţi găsi doar o mică selecţie din imensa ofertă a vaselor de croazieră din lume. În cazul în care în această selecţie nu se află croaziera pe care o doriţi, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a o găsi împreună !

În centrul echipei Ship Travel International stă pasiunea de a vă oferi o vacanţă memorabilă la bordul unui vas de croazieră. Facem tot ce este posibil să vă ajutam în alegerea acestei vacanţe de neuitat, prin grija acordată calităţii serviciilor ireproşabile pe care dorim să vi le acordam, precum şi a detaliilor necesare pentru a realiza o croazieră reuşită.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii