Cauta:
in

Agentia de Turism Mundus

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Str. Principatele Unite nr. 48, Bucuresti, Sector 4
Telefon: +021 407 53 01
Web: http://www.mundus.ro/

Descriere

Mundus.ro este cea mai moderna si inovatoare agentie de turism detalista din Romania – implementand tehnologie noua pentru a va oferi cel mai convenabil mod de a rezerva vacanta dorita – fara nici un efort sau o deplasare in plus – chiar de la Dvs de acasa!

Pasii de rezervare pe mundus.ro sunt ganditi in asa fel incat sa filtrati din oferta noastra bogata doar acele oferte care se potrivesc criteriilor Dvs si mai mult: va oferim “pe drum” informatii legate destinatii, hoteluri si recomandari pentru calatorie.

Sunteti in cautarea unui hotel? Pe pagina www.mundus.ro va oferim posibilitatea rezervarii in 60000 hoteluri din 15000 destinatii. Fie ca plecati in marile capitale sau in orasele mici din Europa, America de Nord si de Sud, Asia, Africa sau Australia – va puteti rezerva cazarea cu ajutorul nostru!

Mai mult, www.mundus.ro va prezinta o selectie bogata de oferte de vacanta: sejururi, circuite si croaziere. De la ofertele ieftine last-minute la hotelurile de 5 stele, de la pachetele cu self-catering la cele all inclusive –pe pagina www.mundus.ro veti gasi cu siguranta oferta care va satisface nevoile si asteptarile Dvs. Va oferim vacante in diferite destinatii populare.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii