Cauta:
in

Agentia de Turism Fabiola

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Bd. Camil Ressu, nr.1, bl.14B, sc.3, et.1, ap.72, Bucuresti, Dristor, Vitan, Sector 3
Telefon: 021.344.77.32
Fax: 021.344.77.23
Web: http://www.fabiolaturism.ro/

Descriere

Agentia Fabiola Turism si-a inceput activitatea pe piata turistica printr-o permanenta orientare spre clientii sai, intelegand nevoile si preferintele acestora si actionand asupra lor intr-un mod profesional si eficient. Va asiguram de seriozitatea si profesionalismul nostru si va garantam cele mai bune conditii de cazare si masa. Noi punem la dispozitia clientilor sejururi turistice, circuite sau excursii, personalizand serviciile oferite prin introducerea de idei noi, de programe, trasee si preturi.

Numerosii ani de experienta cu copiii ne permit sa oferim asistenta turistica de clasa si servicii complexe interne si externe, de calitate, la preturi accesibile tuturor elevilor. Din acest motiv ofertele pe care vi le prezentam sunt concepute pentru grupuri de turisti de varsta scolara care beneficiaza de numeroase facilitati.

Pentru orice servicii turistice, de la rezervari de spatii de cazare si pana la transporturi turistice, organizate sau turism de afaceri, va stam la dispozitie cu informatii, raspunzand tuturor intrebarilor dumneavoastra.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii