Cauta:
in

Agentia de Turism Escape Travel

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Str. Rascoala din 1907 nr.1 (incinta Hotelului Class), Constanta
Telefon: 0730 078 844
Fax: 0341/420.150
Web: http://www.escape-travel.ro/

Descriere

Agentia noastra de turism va pune la dispozitie o oferta bogata de excursii externe, sejururi si circuite accesibile tuturor. Sejururile externe pot fi individuale, cu avionul sau cu autocarul in functie de tara de destinatie si de preferintele dumneavoastra, special create pentru gusturile dumneavoastra.
Oferta de turism intern prezinta cazari in intreaga tara, la diverse categorii: hoteluri, moteluri, vile, pensiuni, case de oaspeti. Cu ajutorul nostru veti redescoperi frumusetea, gustul si parfumul Romaniei.
De asemenea, oferta noastra cuprinde si oferte de transport cu avionul, autocarul pentru a va ajuta sa ajungeti cat mai repede catre destinatiile dorite. Fiecare cerere este tratata cu seriozitate si profesionalism, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai avantajoasa oferta.
Echipa noastra este alcatuita din persoane entuziaste, cu o vasta experienta in domeniul turismului. Va stam la dispozitie cu servicii variate, personalizate, care sa implineasca perfect asteptarile dvs.
Pentru a putea afla cele mai noi oferte de turism va rugam sa va abonati la newsletterul nostru.

Indrazniti sa evadati cu Escape Travel!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii