Cauta:
in

After The School Bell

Categorii: Cursuri diverse
Adresa: Bulevardul Pipera, Pipera
Telefon: 0723217905
Fax: +40318151422
Web: http://afterschoolpipera.wix.com/aftertheschoolbell

Descriere

Echipa noastră nu este numeroasă pentru că nici numărul de copii ce-i vom ajuta în procesul de învăţământ nu este mare dar, avem o echipă tânără, în plină formare şi continuă dezvoltare, adaptată nevoilor.
Să îţi propui să fii cel mai bun, înseamnă să lucrezi cu cei mai buni.

La After The School Bell, ne mândrim cu echipa noastră de profesionişti, îmvăţători ambiţioşi, implicaţi cu pasiune în ceea ce fac.
Pentru ei oferim avantaje reale. Am creat un mediu de lucru profesionist şi stabil, în care valoarea este recunoscută şi rezultatele sunt apreciate.

Avem o structură simplă, fără multe ierarhii. Oricine din companie poate veni cu propuneri; părerea fiecăruia contează. Fiecare este încurajat să participe în funcţie de potenţialul său la dezvoltarea afacerii. Astfel, întreaga echipă are de câştigat.

Rezultatele deosebite sunt obţinute de oameni deosebiţi. La After The School Bell, ei sunt cei ce dau naştere la rezultate excepţionale în procesul de educare şi învăţământ al copiilor noştri. Ei contribuie la atingerea acestui nivel.

Pentru a păstra echipa puternică, căutăm oameni inteligenţi, creativi şi îndrăzneţi, care îşi doresc să crească şi care pot aduce valoare companiei.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii