Cauta:
in

Adam’s by Secuiana

Categorii: Haine barbatesti
Adresa: Brăila, DN 21, Str. Principală nr. 4, Sat Vărsătura, Com. Chişcani | La intrarea din Brăila, dinspre Slobozia, Braila
Telefon: 0239 652721 / 0746 166804

Descriere

„Unicitatea constă în a fabrica pantaloni cu o tehnologie avansată, într-o experienţă de 39 de ani, în a comanda produse complementare de la firme de mare prestigiu şi de a le oferi clienţilor la un preţ accesibil.” Adam’s by Secuiana se adresează unui public-ţintă cu vârsta cuprinsă între 30 şi 55 de ani, interesat de un raport bun calitate-preţ.
Cu o tradiţie şi experienţă de 40 de ani în producţia de textile, Secuiana – una dintre cele mai mari fabrici de pantaloni din România – şi-a orientat activitatea exclusiv către sectorul de piaţă reprezentat de bărbaţi, prin intermediul colecţiei proprii, apărute sub brand-ul Adam’s! Calităţile produselor Adam’s exprimă şi politica generală a companiei, accentul căzând pe calitate, productivitate înaltă, puternică adaptabilitate la cerere şi tehnologie de înaltă calitate, atribute care asigură succesul.

Colecţia proprie Adam’s prin modelele clasice şi elegant-sport, este o îmbinare a noului (materiale cu proprietăţi noi, tratamente special) cu clasicul (calitate), cheia succesului permanent, reprezentând o ofertă de nerefuzat adresată unui segment bine determinat al pieţei de pantaloni. Sport, eleganţi, lejeri, moderni, practici şi eleganţi în acelaşi timp, pantalonii Secuiana sunt perfecţi pentru cumpărătorul tipic identificat, în postura bărbatului de succes, cu un stil vestimentar elegant, modern.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii