Cauta:
in

Academia Piticilor Sector 6

Categorii: Gradinite
Adresa: Drumul Valea Cricovului, nr. 85, Sector 6, Bucuresti, Ghencea, Sector 6
Telefon: +40 766.191.100
Web: http://gradinitaacademiapiticilor.ro

Descriere

Echipa educationala a gradinitei Academia Piticilor este condusa si coordonata de un Director general, psiholog logoped cu o vasta experienta in domeniul educatiei prescolare, care de peste 8 ani lucreaza in institutii de resort.

Sediul gradinitei Academia Piticilor se afla in cartierul Drumul Taberei, la aproximativ 500m de strada Valea Oltului, intr-o zona complet ferita de traficul urban, departe de poluarea cotidiana.

Grădinița particulara isi desfășoară activitatea intru-un spațiu ultramodern (380 mp), special amenajat, prevazut cu sistem de supraveghere video astfel incat dumneavoastra va puteti asigura ca cei mici primesc atentia si grija de care au nevoie si sunt in deplina siguranta.

Cladirea este prevazuta cu 6 sali de clasa, 4 grupuri sanitare, vestiare pentru prescolari, bucatarie proprie, unde se pregatesc meniuri sanatoase, spatiu de servire a mesei, sala pentru activitati optionale si recreative, atelier de arte plastice, cabinet metodic, spatii administrative.

Spațiul exterior este deosebit de generos, având la dispoziție doua zone de joaca pentru copii, amenajate in acest scop cu o suprafața de 200 mp fiecare.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii