Cauta:
in

Academia Credis

Categorii: Cursuri IT
Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7-11, sector 6, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: (+4) 021 - 410 60 23
Fax: (+4) 021 - 411 11 32
Web: http://academiacredis.ro

Descriere

Academia Credis- cea mai mare Academie Cisco din Romania - este centru de training si formare profesionala in domeniul IT&C. In cadrul Academiei ai oportunitatea sa te specializezi intr-un domeniu aflat intr-o continua si permanenta dezvoltare alaturi de instructori certificati international pe sisteme si echipamente folosite in prezent in cadrul companiilor.

Academia Credis este singura Academie din Centrul si Estul Europei ce a fost premiata cu distinctia de "Extraordinary Contributions" pentru contributia sa la dezvoltarea si promovarea programului Cisco - program care acopera peste 163 de tari in intreaga lume. Totodata, Academia Credis a obtinut "Premiul de excelenta" la Gala Premiilor ROCS 2010.

Academia Credis este castigatoare a premiului "Best Local Academy of the year 2007" in regiunea Europe & Emerging Markets- regiune care numara 130 de tari si peste 4000 de academii din zona Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia, fostele tari CIS si America Latina. Pentru noi aceasta distinctie reprezinta o recunoastere a eforturilor si a muncii depuse de catre intreaga echipa in ultimii 13 ani, precum si intensificarea dorintei de a ne imbunatati permanent calitatea cursurilor in vederea satisfacerii continue a cursantilor nostri.

Din martie 2010, Academia Credis a devenit membru al programului Adobe Authorised Training Centre.

Din octombrie 2009, Academia Credis a devenit singurul centru de training din Romania pentru programul Cisco Entrepreneur Institute.

Incepand cu luna septembrie 2009 Academia Credis a devenit membru al programului Microsoft IT Academy.

Avand o echipa formata din instructori tineri, profesionisti si entuziasti care beneficiaza de o experienta vasta in domeniu, dobandita ca urmare a implicarii in programul Cisco Networking Academy al Academiei Credis, Academia Microsoft Credis si-a propus sa ajunga cea mai mare Academie Microsoft din Sud-Estul Europei.

Academia CREDIS este membru fondator RONETACAD si totodata detine presedintia acestei institutii.

Pe langa aceste rezultate care ne multumesc si ne valideaza munca depusa, echipa noastra se mandreste cu faptul ca numai in ultimul an Academia Credis a influentat cariera profesionala a peste 3000 de studenti.

Alegi Academia Credis pentru ca noi iti oferim:

-instructori certificati international si cu experienta practica in domeniu;
-cursuri specializate la preturi academice;
-orientare profesionala in cariera;
-posibillitatea de a sustine certificarile aferente -cursurilor absolvite prin punerea la dispozitie a centrului de certificare VUE;
-posibilitatea de a lucra ca instructor in cadrul Academiei Credis;
-raspunsuri prompte la nevoile, intrebarile si cerintele tale in calitate de cursant al Academiei;
-posibilitatea de a avea un instructor dedicat pe parcursul tuturor cursurilor.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii