Cauta:
in

80 - 90 Gatropub & More

Categorii: Cluburi si Baruri
Adresa: Str. Pictor Stefan Luchian (intrare din Calea Mosilor Vechi), nr. 15, Sector 2 , Bucuresti, Bucuresti, Sector 2
Telefon: 0726 965 111; 0722 529 686
Web: http://www.80-90.ro

Descriere

Gastropubul '80-'90 este rodul a trei cuvinte definitorii pentru el: calitate, nostalgie şi unicitate. Cu un efort de echipă al unor oameni care şi-au trăit copilăria în anii '80-'90, a fost transpusă în realitate o idee unică pentru Bucureşti, care pune accent pe produse de înaltă calitate, cu preparate atent alese şi gătite de echipa noastră de bucătari şi o selecţie de băuturi bogată.

Termenul de gastropub, o combinaţie între franţuzescul 'gastronomie' şi englezescul 'pub' (tr. bar), îşi are originea în Anglia secolului XX şi reprezintă o fuziune între arta de a prepara mâncăruri alese şi un local de însemnătate pentru comunitate.

Aflat în inima Bucureştiului, într-o casă ce poartă identitatea unor vremuri istorice, redecorată într-un stil modern, Gastropubul '80-'90 dispune de o capacitate de până la 100 de persoane, incluzând şi o terasă spaţioasă, perfectă pentru zilele toride de vară.

La interior, locaţia este împărţită pe 2 niveluri: restaurant la parter şi o cameră de joacă la subsol, cu Atari, masă de fusball, darts şi surprize specifice anilor '80-'90.

Meniul cuprinde specialităţi din bucătăria rece: de la bruschete, la tartar de vită şi somon; din bucătăria caldă: de la spaghete la biban în crustă de cartofi, la muşchi de vită pe grătar şi piept de raţă cu gem de portocale.

Ocazional, Gastropubul '80-'90 îşi propune să ofere clienţilor o călătorie intensă în copilăria lor, când papilele gustative erau mângâiate de 'fasole bătută', 'pâine cu untură', 'pâine prăjită cu unt şi cu sare', 'zacuscă' sau 'macaroane cu brânză'. Aceste preparate, prezente în restaurant în fiecare zi de miercuri sub numele 'Meniul copilăriei noastre' contribuie, alături de decorurile surprinzătoare şi de activităţile conexe, la crearea unei atmosfere care să ne aducă aminte de nevârstnicie.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii