Cauta:
in

25Th Studio

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Coafor si frizerie, Ingrijire piele, Masaj
Adresa: Bd. Schitu Magureanu nr. 25, parter, apartament 1, sector 1, Bucuresti, Sector 1
Telefon: 021.310.7529, 0728.111.125
Web: http://www.25thstudio.ro

Descriere

De la bun început ne-am propus ca obiectiv principal să oferim clienţilor nostri servicii de calitate, atat obişnuite cat şi de lux, într-un ambient relaxant, prietenos. Aici puteti gasi toate detaliile legate de serviciile care vă stau la dispoziţie.

Cu un personal care imbina tineretea cu experienta si care a beneficiat de cursuri de pregatire la marile firme de produse profesionale pentru saloanele de coafura reusim sa satisfacem cele mai exigente gusturi.

Salonul nostru de coafura a pornit cu scopul bine definit de a oferi cele mai distinse servicii de coafor si cosmetica. De aceea avem un stilist extraordinar, pregatit sa rezolve cele mai exigente cereri. Se spune ca frumusetea vine din interior aceasta frumusete interioara trebuie intotdeauna stimulata si din exterior.

Cine a spus ca mersul al coafor sau la o sesiune de cosmetica trebuie sa fie o corvoada? Va oferim un spatiu placut si cald in care sa va relaxati si sa uitati de probleme cat timp sunteti pe mana stilistului nostru.

Odata ce ne-ati calcat pragul, pregatiti-va pentru o experienta cu totul noua, in care voi sunteti centrul atentiei si vi se indeplinesc dorintele. Ne dorim ca fiecare client nou să devină unul dintre clienţii noştri fideli. Ne-am bucura să te numeri şi TU printre ei!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii